Workshops

Bondage workshop

We hebben lapdance workshops voor vrouwen en mannen.

Je kunt ook zelf dildo's maken of een cursus penismassage volgen. Hier zullen minimaal 14 technieken voorbij komen. Er zijn er nog meer maar door de gezelligheid kom je hier meestal niet aan toe.

Wil je met vriendinnen een totaal andere beleving dan is een soft BDSM workshop toch wel het spannendste en ook hilarisch. We bespreken de technische kant maar oefenen ook het theatrale gedeelte van een rollenspel. Wie weet komt de Meesteres wel in jou naar boven!Workshop Bondage

Maak je eigen harnas, leer een harnas bij je partner knopen en een pentagram van knopen leggen. Dit ga je ook bij elkaar oefenen. Je leert handboeien gebruiken en veilig vastbinden. Je leert samen de absolute do's en don'ts met enorm veel plezier!
Soft SM massage

Wil je iets dat een beetje meer kinky is? Dan is een workshop soft SM massage wellicht meer voor je. Voor je vrijgezellenfeest is dit misschien wel net wat je nodig hebt. Hier krijg je uitleg van de soft SM discipline en ga je op een massagebank op elkaars rug oefenen met verschillende materialen.Workshop prijzen

1,5 uur5 - 10 personen€ 20,00 p.p.
1,5 uur10 - 15 personen€ 17,50 p.p.
1,5 uur15 - 20 personen€ 15,00 p.p.


Wil je een langer durende workshop? Dit is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor workshops zijn er vaste prijzen behalve voor dildo's maken (deze hebben we pas in het voorjaar weer).

Werkgebieden stripster, Gogo of paaldanseressen.
Stripper huren in Regio Brabant, Oss, Den Bosch, Uden, Cuijk, Helmond, Geldrop, Veghel.
stripster in Arnhem, Zutphen, Apeldoorn, Nijmegen en omgeving. Klik op logo voor home.
stripper huren in Helmond candystripper.nl