Over Candy Stripper

Candy Stripper is hét entertainment bureau voor particuliere en zakelijke klanten voor Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg. Een stripper huren is ook mogelijk in Amsterdam en Utrecht. Vraag naar de mogelijkheden voor de Randstad. Of het nu gaat om een beurs, een evenement, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of een bruiloft, Candy Stripper werkt met ervaren performers om uw wensen te vervullen.

Het geboden entertainment en de opbouw van de feestelijke bijeenkomst wordt in goed overleg met de klant afgestemd op diens persoonlijke wensen. Soms zal dit overleg uitkomen op een theatrale show of op een pikante act. Candy Stripper levert erotische shows met humor en elegantie maar u kunt bij ons ook terecht voor een vuurshow, een steltenloper of fantasy figuranten. Deze entertainment programma's zijn altijd op maat.

Omdat Candy Stripper samenwerkt met talentvolle performers, die de handen ineen geslagen hebben, zijn wij ook in staat grotere shows en evenementen te verzorgen.

Bij Candy Stripper kunt u terecht voor betrouwbare en transparante boekingen.

Onze klanten kunnen rekenen op discretie bij het maken van afspraken en bij de behandeling van hun klantgegevens. Op de factuur staat de naam van ons evenementenbureau "Showevents". Op de factuur komt nooit "stripper" te staan. Ook zijn we heel duidelijk naar onze klanten. Wij vragen om vooruitbetaling. Als dat niet mogelijk is, mag de betaling contant voldaan worden op de avond zelf voordat de act van start gaat. U krijgt de factuur binnen 8 dagen na betaling opgestuurd.

Candy Stripper staat garant voor een geslaagd feest.

Werkgebieden stripster, Gogo of paaldanseressen.
Stripper huren in Regio Brabant, Oss, Den Bosch, Uden, Cuijk, Helmond, Geldrop, Veghel.
stripster in Arnhem, Zutphen, Apeldoorn, Nijmegen en omgeving. Klik op logo voor home.
stripper huren in Helmond candystripper.nl